Richard Kok
0Schoenen Amsterdam Trail Running Adidas Kinder reoWdECxQB 0
Licht gebrande makreel.

Herberg De Zoelensche Brug in Zoelen nabij Tiel is nu drie jaar in bezit van Cindy en Jeffrey Schoeman, en vaart daarmee een opvallende en smaakmakende culinaire koers. Dat wordt gevierd met een speciaal verjaardagsmenu voor een aantrekkelijke prijs.

De keuken van Jeffrey is modern met een Aziatische twist en oog voor lokale ingrediënten. Zo is er veel aandacht voor het Betuwse fruit uit de directe omgeving en innoveert Jeffrey en flink op los met Aziatische invloeden.

Dat resulteert in aanzien en erkenning in culinair Nederland. Michelin bekroonde het restaurant vanwege de koers en het concept met een Bib Gourmand, een waardering voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Nu Jeffrey en Cindy Schoeman drie jaar De Zoelensche Brug runnen is het reden voor een feestje. Daarom bieden ze heel juni en juli op elke woensdag- en donderdagavond een 5-gangen verrassingsmenu aan voor slechts 27,50 euro per persoon.

Reserveren voor dit aanlokkelijke menu kan door te bellen met 0344-681292 onder vermelding van ‘verjaardagsmenu’.

Nike Dames Air Roze Goedkope Max 2016 Te Koop Online Wit K1uJTl3cF

ChefsFriends schoof vorig jaar zomer aan voor een onvergetelijk menu en ervoer de smaakvolle en spraakmakende keuken van dit laagdrempelige restaurant. Lees onze blog hierover.

Herberg De Zoelensche Brug ligt op een half uurtje rijden van Utrecht en ’s Hertogenbosch. Voor en achter de zaak is voldoende gratis parkeerruimte. Het restaurant ligt op een paar kilometer afstand van Tiel en de A15, de snelweg die Rotterdam met Arnhem en Nijmegen verbindt.

MIS NIETS!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Alles over goed eten, goed drinken, goed slapen en goed reizen.Schoenen Amsterdam Trail Running Adidas Kinder reoWdECxQB

Ik wil de nieuwsbrief graag ontvangen op:

Schoenen Amsterdam Trail Running Adidas Kinder reoWdECxQB

De auteur

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.